Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

★► Frenzy Crazy
Saturday, September 19, 2009

AKU NAK BUAT BALIK LIST KENGKAWAN COZ AKU RASE ADER SOMETHING WRONG LAH... Hmm.... ape ek aku nak komen korang?



Sekarang dah pukul 2 pagi dah... tapi aku teringin sangat nak cerita tentang kawan-kawan aku... Lala... Sekarang aku nak memanfaatkan blog aku sepenuhnya untuk beritahu semua orang tentang warna-warni hidup aku yang meriah ni! To my friends... I MISS YOU ALL NOW walaupun baru semalam berpisah especially Sue, Nadia, Becha and Najah! Korang rindu kat aku tak?


Story of My F.R.I.E.N.D.S



Habsah ♥ Becha Tahu banyak rahsia aq + cheerful habes + my huahua friend!
Suhailah ♥ Sue Strict kengkadang + tulisan die memang lawa + sensitif sikit
Nadia Omar ♥ Nadia Sangat matured + sopan + aku selalu kagum ngan dia + teliti
Najah LDW ♥ Najah Peminat no.1 Korea + minat badminton + selalu sekepala ngan aku


Inilah dia the future teacher + nampak jer skema tapi gila-gila gak Farah Aufa ♠ Fafaw
Suara sangat comel + tersangatlah rajin Wan Malihan ♠ Wan
Cute and comel + terror math + vice-pres kelas 3 Vanda Ashikin ♠ Ekin
Ex-roommate aku tahun lepas + kacuk pakistan + gila-gila betul die ni Aqilah ♠ Qeyla
Suke warna pink + tahu banyak story yang berlaku dalam maktab Izzati ♠ Pink
Very gila-gila! + menubuhkan Gayah FM di kelas + baik hati orangnyer Amal ♠ Gayah
Rock giler + very clever + sangat khusyuk dalam berdoa Nadiah Razali ♠ Nad
Look quiet but... + selalu aku tumpang dia ke bus stand + bakat terpendam Syahida ♠ Syidot


Khaizureen ♠ Zureen Genius math + my counsellor + very matured
Farah Nadia ♠ Farah Ex-BWP + net ball athlete + sangat cun
Laila ♠ Samosa The 'kecoh' of the class + intelligent + penuh berinformasi as she is a debater
Atikah ♠ Eyka My roommate + attractive person + debater berkaliber + manja
Anis ♠ Nis Lawa habes + penari zapin + a bit gila-gila if you know her well
Azura ♠ Zuera Same jer gila- gila macam Anis but a bit more quiet + beautiful handwriting
Fatin ♠ Atyn Seangkatan ngan Zureen and Ekin yang terror math + many admirers
Nabillah Athirah ♠ Rtra Another gila-gila + sweet face + athlete just like Farah
Nazifah ♠ JotQuite quiet (?) + creative + sometime I a bit jealous of her


Suara macho + berkeyakinan habis apabila kena wat presentation Basyir Bapak
Pres kelas + romantikus + menubuhkan kelab G7 dalam kelas Niezamudin Ni-e-zam
Antara ahli kelab G7 + a debater + nampak jer macam pendiam tetapi... Luqman ♣ Luq
Kinda blur but clever + selalu senyum sengsorang Faris ♣ Naque
PELIK! + genius sains and aku selalu jeles kat die ni + susah nak didekati Amzar ♣ Tain
Suker minta gula-gula aku + looks lonely sometime Hazim ♣ Bdk Kecik
Sleepy boy + very clever and charming bak kate ramai orang... Zamir ♣ Zm8
My mentee + kelakar + teman bertekak aku + hantu coklat Muhaimin ♣ Meng
Very polite + rajin + strange + takut kepada Zureen Syahiran ♣ Syah


Halida ♦ Haraike Share many of my hobby including melukis + minat anime+ rajin
Nabihah ♦ Bieha Atlit yang hebat + cun and cute + teman bercerita
Masyitah ♦ Masyit My assistant in love problems + very cute and cool + b.f.f. Bieha
Izzati ♦ Ubi Once upon a time my best frenz + gila-gila + suke giler kat komik
Ajlaa ♦ Aj Teman bergosipku + a straight to the point person + very tall
Farhana ♦ Nana My luvly homemate + open-minded + sangat comel
Fatihah ♦ Teha Selalu minta tunjuk ajarku + pakar hati dan perasaan
Fatin Insyirah ♦ Fatyn My mentee gak + budak Terengganu
Shahira Jalil ♦ Shira Very sensitive + helps me a lot + happy always
Shahmirul Azri ♦ Ayie My ex-classmate + ramah + tak tahulah nape aku letak die kat sini
Aiman ♦ Aeman My mentee yang pendiam (?) + orang kate die ni comel macm bebudak
Dzul Fahmi ♦ Dzul Another menteeku + sporting + bertanggung jawab + pandai mengayat
Azriff ♦ Az Blush bila die malu + handsome + creative
Fakhri ♦ Fakhri Aku suke dienyer azan + suara sedap + agak alim lah di sini
Izzuddin ♦ Pak Din Out-going person + suke mengenakan orang
Firmy Firdaus ♦ Firmy Sporting + open-minded + senang diajak berbincang

Tak tersenarai? Uikss jangan marah, tak larat lah nak tulis sumer kengkawan yang penting kat aku ni. Nak gak masuk list? Senang jer... tinggalkan komen yek kat TagBorad aku yang boleh dijumpai dengan meng'click' butang 'Tagboard' kat atas di navigation! Apepun, korang sumer memang penting kat aku especially my bez frenz 4 orang tu + my batch yang gempak habes tu! Without you all... aku sure aku tak akan jadi diriku ini. So...tata, titi, tutu... Jumpa lagi ek?

Friends forever, friends indeed!





Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog