Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

Sunday, September 20, 2009

Salam... *ATTENTION: NI MALAM RAYE OK?* Hype to you guys and girls! Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin! Lala... *lagu raya is in the air* Best nyer memalam raye ni sampai siap kad aku untuk korang. Nah lawa tak kad korang yang aku buat kat bawah ni?



Anyone can guess who are those sweet little princesses in this picture? Lala... they are my cousins + my sis. Let see, Najlah my sis, is on the top left with Afla at the top right. The long-haired girl is Dania and beside her, the one who is wearing pink baju kurung and sedang senyum ala iklan 'Darlie' is Natasha. Me? Somewhere in my grandmother's house...

Mari, aku nak cerita sedikit tentang my family's tradition. Malam-malam raya ni, kita orang satu famili besar akan berkumpul kat rumah nenek ku di Cheng untuk berbuka puasa. Seharian hari last puasa ni, nenek aku akan masak juadah untuk raya. Aku pagi tadi pun sibuk wat kuih raya! After buka dan solat... apa lagi... time untuk main mercun la! Best sangat main sampai tak ingat dunia. Even busu, pak uda, pak teh + pan cik aku pun join sekali. Dia orang main lagi gamat dari bebudak kecik main... Attention: Aku ade ramai sepupu yang masih kecik coz' aku antara yang paling tua! Namun tak lama selepas itu secara tetiba hujan rahmat turun dgn lebatnya. Habis semua bertempiaran lari masuk rumah. Huhu... sedih rase sebab aku tak puas lagi main mercun... (>_<) Harap esok aku dapat banyak duit raya... Lalal




Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog