Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

Thursday, November 18, 2010

Salam, hari ni nak cakap Bahasa Melayu lah! :)) Pada 14-17 Oktober 2010 yang lalu, bersama 21 rakan Renjer puteri yang lain... aku meredah hutan belantara, gunung ganang yang tinggi, laut yang dalam untuk pergi ke perkemahan Pandu Puteri Se-Malaysia di MRSM Kuala Lipis! :D

Kami pun bergmbr dengan senang hati tanpa mengetahui, sengsara menanti selepasnya!
Memang kami jadi 'the Hulk' lepas tu sebab kena angkat barang naik bukit coz' kami berkemah atas bukit!
Teringat bertapa basahnya bajuku dengan peluh dek kerana tong gas yang tersayang!

Antara yang tak dapat dilupakan...
1. Kena tengking dengan 2 orang guru yang tak boleh disebut namanya atas alasan peribadi... *batuk*Maria dan Norita*batuk*
2. Mandi pukul 3 pagi
3. Makan nasi goreng sardin
4. Kak Syah yang sengal
5. Penat mendaki bukit
6. Kuiz orienteering yang kena pusing 1 maktab :(
6. Dan lain2...
Of course, bile time balik, itu lah saat yang di tunggu2! :D Semua tertidur lena. Betul tak semua? :))

Tengah hutan, masih boleh bergambar, ingat tu ye? :)

Before majlis penutupan!


Konklusinya, perkemahan ini memang best! :D Walaupun penat sangat. Sayang kamu semua alwez! Dadaa... until next time yaw?

Pictures credit to: Syra Harmay
Thanks dear! :))





Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog