Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

★► Good Morning
Wednesday, December 29, 2010


Assalamualaikum.

Oh dear, it's morning! :) Alhamdulillah. Another day to rise and shine. Okay, sekarang tukar BM pula.

Perghhhh... malam tadi A.K mimpi dah balik asrama, berdebar2 hati bila bangun. Mana kau tahu hati berdebar2 Cik A.K oi? Alaaa... tahulah... Tak boleh nak buat drama sikit ke? Tapi buka2 mata jer nampak siling. Syukur! Apa yang syukur sangat tu? Nasib baik siling rumah, kalau asrama? Nightmare before new year jer lah jawabnya. Apa kau nightmare... balik juga asrama 2 Januari ni lah. Aduuuuuuuuuhh... *panjangnya aduh A.K*

Pernahkah kamu semua terfikir kenapa budak2 asrama malas nak balik asrama? Yang tak duduk asrama lain cerita ya... Alasan A.K:
~Bangun pagi terlebih awal... Jap, 5.20 tu awal ke?
~Tiada segala skrin bergambar iaitu TV, fon, kamera apatah lagi PC.
~Makanan yang kalah hotel 5 Star, memang tak jumpa di tempat lain *wink2*.
~Kerja rumah yang nak meniru ketinggian Gunung Everest, memang penat nak didaki tahu! Lagi2 di MRSM ni, memang siang malam kerja rumah jadi kawan baik.
~Bilik air yang sedikit, menyebabkan A.K kena kunyah kacang, minum kopi, gigit jari baru dapat mandi.
Dah lah, 5 alasan jer kut? Tapi dah cukup buat A.K mengigau tahu! Brrrrr... dah lah, nak blog walking... See you all later! :X




Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog