Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

Friday, December 31, 2010

Assalamualaikum!

Just want to say, have fun with your last minutes holiday all! Duh... I just want to run away from this reality. Ya Allah, please give me some courage... Another year, another chapter, another story, another trouble and another hope. Definitely, the last story of high school. So yeah, make it fast but fulls of memories. Amiin...

P/S: Don't do things that you will regret, okay?




★► Good Morning
Wednesday, December 29, 2010


Assalamualaikum.

Oh dear, it's morning! :) Alhamdulillah. Another day to rise and shine. Okay, sekarang tukar BM pula.

Perghhhh... malam tadi A.K mimpi dah balik asrama, berdebar2 hati bila bangun. Mana kau tahu hati berdebar2 Cik A.K oi? Alaaa... tahulah... Tak boleh nak buat drama sikit ke? Tapi buka2 mata jer nampak siling. Syukur! Apa yang syukur sangat tu? Nasib baik siling rumah, kalau asrama? Nightmare before new year jer lah jawabnya. Apa kau nightmare... balik juga asrama 2 Januari ni lah. Aduuuuuuuuuhh... *panjangnya aduh A.K*

Pernahkah kamu semua terfikir kenapa budak2 asrama malas nak balik asrama? Yang tak duduk asrama lain cerita ya... Alasan A.K:
~Bangun pagi terlebih awal... Jap, 5.20 tu awal ke?
~Tiada segala skrin bergambar iaitu TV, fon, kamera apatah lagi PC.
~Makanan yang kalah hotel 5 Star, memang tak jumpa di tempat lain *wink2*.
~Kerja rumah yang nak meniru ketinggian Gunung Everest, memang penat nak didaki tahu! Lagi2 di MRSM ni, memang siang malam kerja rumah jadi kawan baik.
~Bilik air yang sedikit, menyebabkan A.K kena kunyah kacang, minum kopi, gigit jari baru dapat mandi.
Dah lah, 5 alasan jer kut? Tapi dah cukup buat A.K mengigau tahu! Brrrrr... dah lah, nak blog walking... See you all later! :X




Tuesday, December 28, 2010

Blog Pilihan Malaysia

Assalamualaikum. hari ni A.K nak join segmen Blog Pilihan Malaysia ni. Blogger ikut negeri... wee... Dah sah tengok tajuk pun tahu A.K ni duduk negeri mana, negara mana. Tanpa membuang masa, jom berkenalan dengan A.K ya! :D

Nama anda - nama manja atau glamer
Nama saya A.K kalau nak bermanja ala2 kucing gitu. Nama glamer? A.K! Nama comel? A.K! Nama cool? A.K! Semua A.K lah... Tapi kalau nak serius seperti dalam meeting, Athirah Khairina bt. Khairuddin.
Status anda - sudah kahwin ke belum, anak berapa ramai, isteri berapa orang, heheh..
Semestinya dah kalau ditanya 10-12 tahun lagi *amiin*, tapi buat masa sekarang, A.K single tapi akan berkahwin dengan buku rujukan kerana dipaksa mama sebab SPM. Jemput datang ya majlis kahwin A.K ni... kui3
Cara hubungi - contohnya Facebook dan twitter, email boleh juga (mana tahu kalau ada orang nak panggil masuk tv atau suratkhabar). no telefon tidak digalakkan.
Berlambak email ada, nak yang mana satu? Tapi kalau urusan ala rasmi macam ni, just drop me an email di
ak.irarina@yahoo.com.
Facebook: Search nama Athirah Khairina
Yahoo Messenger: Add email di atas
Daerah/Jajahan - di mana anda tinggal
Dah saya tulis "Saya Blogger Melaka", so maknanya saya tinggal di Melaka la... Di kawasan Batu Berendam ya!
Tempat tinggal - jangan bagi alamat seperti dalam mykad pula, cukup sekadar bagi nama kampung, taman, felda, atau estet mana.
Orang Melaka Tengah mesti tahunya kalau saya cakap, saya tinggal di Taman Merdeka. Kalau tak tahu, memang nak kena ni.... Merupakan sebuah taman yang amat besar. Pelbagai kaum hidup harmoni mengikut slogan 1 Malaysia!
Apa yang menarik di tempat anda - contohnya ada gua ke, ada lombong emas ataupun ada puteri bunian. heheh..
Ada airport, betul2 sebelah rumah! Tapi setakat fly ke Bandung je la.


Lepas tu ada banyak kedai2. Ceh wah, ni tempat menarik? Menariklah sebab rumah A.K dekat dengan Giant, Cowboy, Family Store dan coming soon Econsave. Hah! Kan senang suri rumah nak shopping barang basah ni! Pilih jer yang mana suka.

Jika anda belajar Geografi, anda mesti tahu yang Batu Berendam ni merupakan kawasan perindustrian. Banyak kilang! :) Kalau tak tahu? Maka, sila buka buku teks tingkatan 3 anda ya!

Pasar borong besar Melaka. Hah, kan dah kata... ni satu dalam sejuta tau di Melaka ni!
Hah, tu tentang A.K si gadis Melaka!
Anda bagaimana?
Cepat join segmen Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri!




★► 500 Blog
Monday, December 27, 2010

Ben Ashaari
  1. Letak banner ini... *dah*
  2. TAJUK: 500 BLOG ! dan linkkan ke entri ini ...*okay :)*
  3. Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger
Assalamualaikum. Hi there. I'm A.K. Gadis manis berumur hampir 17! I'm your typical blogger girl since I love to blog almost everything. Tapi kerana kekangan masa sebagai seorang pelajar hostel, I am blogging when it's holiday only. I'm a proud citizen of Melaka! XD This place is so full of love and life of course. I'm a muslim in almost every possible way. Hijab is my protector and I love it. My life as teenage girl is like riding a roller coaster that fulls of loops. Full of screams but yeah it's enjoyable! Tujuan jadi blogger? :) I want to share to the world probably about my opinion and my life dear... Bukan kah orang kata, "Sharing is caring?" Dan saya sentiasa berpegang pada motto hidup, "You can change your life or you can change the world." Selain itu, setiap orang melihat sesuatu dari perspektif berbeza. So, my blog, my perspective. Unik dan tersendiri, itulah semua orang! Be proud of yourself ya? :) Hidup kita ni sentiasa dipengaruhi orang dan kita sendiri sentiasa mengpengaruhi orang. Percayalah pada diri sendiri dan ya, be yourself and don't ever die to be a copycat, okay?

4. Tinggalkan url di entri ini *yup2*
5. tolong paste url anda sekali saja untuk mengelakkan gandaan di senarai *Okay*

P/S: Abang, kalau ada kosong jer lah ya? Kalau tak ada, tak apa lah... :X

~~~ Dah check tadi, termasuk sekali! Yeahhhh ~~~




★► Quote 2
Sunday, December 26, 2010

The average woman would rather have beauty than brains, because the average man can see better than he can think
*I prefer to have brain*




★► L.O.V.E
Wednesday, December 22, 2010

Assalamualaikum.

Fuh, the post title is quite jiwang la... But trust me dear, everyday people play with love. Yeah... everyone in this world searching for love. I once bet with my friends, "Kalau cinta ada di jual di kedai... beratur orang nak beli macam time buku Harry Potter ke-7 keluar. 2-3 hari beratur di luar kedai buku nak beli buku tu!" And of course, my friends agree with me.

Love is hard to find. It comes from you purest and deepest soul. Bagi budak2 yang bercinta, mesti ingat teman lelaki tulah cinta sejati. Poyo jer! Habis kalau clash? Namanya cinta sejati juga ke? Kalau kapel sampai berpuluh2 kali, habis tiap2 kali tulah cinta sejati? Biar betul? Hey you, true love is only one and only. Dah tu, kadang2 bercinta bagai nak rak tapi bila kahwin, 2-3 bulan bercerai... Perghh! Ingat kahwin ni macam komputer ke apa? Boleh Shut Down suka2 hati!

Love is when you first lay your eyes on a person and you feel something even though you only met him once. You can't define the feeling. It's special. It's weird. And it's feel uncomfortably good. Love is a madness. Unchanging madness throughout your days and nights. Love makes you want to be with him here and the world after, to settle down and to have children. And the resolution is one and only: MARRY! Bak kata saya, "Biar bercinta sampai syurga!"

Dalam konteks Islam, cinta yang bersih dan suci ialah perkahwinan. Saya percaya hampir 99.9% pelawat blog ini ialah Islam. Pasti anda tahu, kalau kita bercinta kita TAK BOLEH sentuh, pegang, atau touch kekasih kita. Kapel itu haram. Kenapa haram? Sebab ia boleh membawa kepada zina. Ayat Al-Quran, "..janganlah kamu menghampiri zina"(surah Al-isra' ayat 32). Allah berfirman jangan. Bila jangan maknanya haram! Bukankah hidup kita sebagai muslim mestilah sentiasa "Melaksanakan suruhan Allah dan meninggalkan segala larangannya!"

I pray to Allah that one day I will meet my special person, my man. And I am his woman. I want him to say to me "You are mine." and I will definitely will answer "I am yours, always." Kekal bahagia sampai syurga. Semoga Allah kabulkan impian saya ni! Amiin...


Just some words from me to the girls out there.

When someone said that he loves you,
it doesn't true until he makes the steps
to make you his wife by protecting you
from making sins, from coupling and
always tries to be a better man in the
God way!

Cinta tak buta tapi anda yang
membutakan mata anda bila jatuh cinta!


P/S: Saya percaya kepada cinta sejati dan ayat skema dalam buku dongeng '... and they live happily ever after'. Anda bagaimana?

P/S again: Tersalah kata, tersilap taip... harap maafkan. Saya hamba Allah yang penuh kekurangan.




Tuesday, December 21, 2010



Assalamualaikum.

So today I was busy editing and designing pictures. I made some icons 100x100, cards and start to make a nice new layout for my blog *again? What the?* Apart the layout was a total failure. The icons look nice to me. While the cards are for my club in Myanimelist.
Let's take a look at my icons
which I made for my blog.



Do them look okay?
Tell me your opinion.
Which one looks better?
Just post a comment okay? :)

3 lucky visitors that comment will get me do her/him blog a banner@icon 100x100 that is design exclusively by me!

When I say exclusive, you can choose your own colour, picture, words on it and etc! :) So hurry up and comment! It's no that hard right to comment? :) Maybe you are the lucky visitors? :D Btw, Thank you. Bye2.

P/S: My favorite is the umbrella and Emma Watson one! :)




Monday, December 20, 2010

Salam.

Before this I prefer SILENT READERS but now,
you can comment my entry
! :)
To comment my entry, simply go to the bottom of the entry and
click post a comment! :D
So let's commenting now! :)




Sunday, December 19, 2010

Pensel Kontot's Contest

Assalamualaikum...

Hari ni seperti biasa, saya ber 'blog dancing' mengelilingi dunia yang indah. Saya lihat begitu banyak blog berwarna warni... Cantik, lawa, ceh wah! Aduhai, hiperbola yang tak sedap lansung.

Dah lah ni saya nak cakap, A.K joined 1 contest ni. Tu dia banner dia dekat atas tu! A.K jumpa contest ni time ber'dancing' tadi. Semangat betul nak join ni! :D Apa macam mahu join sekali tak? :) Kita tengok syarat2 penganjur kita ni.

Syarat-syarat nak join Contest: Bikin Banner
  1. Buat satu entri mengenai contest ini, bertajuk Contest Bikin Banner DBSPK. *okay, dah buat dah*
  2. Banner jgn buat besar-besar. Cukuplah sekadar 125×125 je sizenya. *ingatkan kena buat besar macam gajah!*
  3. Banner tuh keep it simple la.... yang penting ada perkataan DAIRI BURUK SI PENSEL KONTOT tue... *baik tuan*
  4. Penggunaan kaler pink adalah dilarang sama skali!!! *dush... sah penganjur kita ni lelaki! Eeee... ya ke? Entah... nama samaran Pensel Kontot. Nama sebenar? Musykil juga ni*
  5. Suke hati korang nak guna gambar ape..dapat gambar kasut tuh pun cun gak...hehehe *dah puas saya round cari gambar kasut tu tapi tak jumpa... :P*
  6. Letakkan banner contest ini di side bar blog korang dan linkback ke entri ini ye. Biar sampai contest ni tamat. *sudah tuan*
  7. Letak link referrer (jika ada) - i.e. dari mana korang dapat tau tentang contest ni. *diri sendiri kut? Hehehe*
  8. Bila entry tu dah siap & segala syarat sudah dipenuhi, tinggalkan komen kat entry ni & sertakan link ke entry korang tu...senang aku nk gi tgk *yes sir!*
  9. Contest Bermula 1 Disember 2010 sehingga 31 Disember 2010 *sempat lagi nak join ni!*
Syarat nombor 4 itu agak tak menahan. Hahaha... Ya lah, saya kan peminat Pink! Tapi apa2 pun... mari tengok banner A.K buat. Sebab semangat sangat, A.K buat 2. Boleh kan pihak penganjur? :) Hadiah penganjur memang buat A.K semangat tau!

Kalau pihak penganjur nak tahu, A.K buat pakai Adobe Photoshop. Tak adalah lawa mana tapi okay lah kut? :) Sesedap mata memandang. Ceh wah, ni bukan ayat bodek nak menang ya. A.K pun memang berminat dengan designing ni! A.K suka buat banner, avatar, icon dan macam2 lagilah. Tapi masih di tahap amatur lah! Ingat nak jadi designer laa! :) Ya Allah A.K, sudah lah tu... cepat tunjuk pada penganjur banner nya! Ok... 1, 2, 3... Tadaaaa...
Ada harapan nak menang tak penganjur? :) Kredit dah habis lah penganjur... Huhuhu... Anyway, komen lah sikit di Tag Board A.K tu ya tentang banner A.K ni? :D Bye2 semua!

P/S: Siapa nak hadiah topup join contest ni ya! :D




★► Zureen dear

Assalamualaikum.

Pada hari ini A.K nak berbahasa Melayu pula. Tidak mengapakan? :) A.K nak perkenalkan kawan always-there-when-I-need-you-especially-bab-cinta A.K selepas Becha, Nadia, Najah dan Su. Tidak lain dan tidak bukan, Cik Khaizureen Darwis @ Dzureen @ Zureen @ Zuin.

Mari lawat blog dia di sini sebelum apa pun! :)
http://modestysarcastic.blogspot.com/
Dia cerita pasal A.K di sini:
http://modestysarcastic.blogspot.com/2010/12/all-about-akay.html

Zuin ialah table mate saya yang paling berdedikasi mendengar saya berceloteh ala2 membebel, menyanyi tapi suara tak sedap, marah tanpa sebab, dan merajuk sayang gitu. Zuin dear, swear saya suka jadi table mate walaupun selalu *batuk* correction, tiap2 hari bergaduh. Bak kata Zuin, kalau sehari tak bergaduh tak sah, ok?

Siapa cakap senang duduk dengan kau? Pergh... boleh kering tekak saya bergaduh dengan kau. Ok, saya mengaku di sini, saya yang banyak buat masalah pada kau. Sayalah yang rajin memulakan dan mencari topik untuk pergaduhan. Bila ingat balik, kita gaduh sebab yang entah apa2 kan? Sebab kau kecil hati saya tak dengar kau panggil saya, sebab jalan ke lab tak tunggu kau dan segala remeh temeh yang ala2 budak kecil gaduh gitu. Best juga kan? :) Tapi2 kalau tiap2 hari macam ni, sure saya kena minum Kacip Fatimah lepas ni! Hehehe...

Saya dah melihat dia ni menjadi semakin tua + matang (padan muka kau) sepanjang tahun ni. Dari masa kau tengah buntu tentang tak dapat jadi PPSP sehinggalah kau dengan bangganya (ceh wah) jadi BWP! Serious, I'm proud of you dear! Saya akan sokong kau dari tepi next year ya? :)

Zuin, dari tahun lepas, kau menjadi kaunselor saya yang tak bergaji. Maaf saya tak bekerja, tiada gaji. Hehehe... Ingat tak lagi time saya menangis sebab dia di bilik kau lepas saya bagi letter pada dia? Ataupun time di kelas 3 Vanda mendengar perasaan saya dan dia tu betul2 berada di belakang saya. Entah apa2 kan? Even tahun ni, kau dengar je bila saya cakap saya miss dia. Tak pernah kau give up suruh saya... lupakan dia. And yes dear, I forgot about him already!

Saya memang cemburu dengan otak Additional Mathematics kau. Bukannya apa... saya ni so-so jer di bidang math ni. Kagum betul bila tengok kau jawab add math! Cepat, tangkas, efiksien dan macam2 lagi lah. I always think that your future lies in this mathematics course! Saya juga cemburu kerana kau pandai berkomunikasi dan mangajar. Confident habis!

Zuin, tahukah kau yang kau ni pemendam rasa tapi kadang2 bila dah meletup, mulut kau boleh tahan bisa? Especially bila kita bergaduh lah... kadang2 naik takut tau! Serious tak tipu! So bila rasa kau dah tenang sikit baru saya pujuk. Kalau time marah hmmm... kirim salam jer lah pada perkataan sorry. Nak tengok muka pun tak mahu. Lepas tu kau sendiri nangis di bilik iron! Tahukah kau, Nabillah Athirah dah naik bosan + muak + menyampah kalau saya balik prep malam cakap, "Aku gaduh dengan Zureen lagi lah hari ni... nak wat ape hah?" Tapi pada pendapat saya, kau ni juga amat jiwang sebenarnya tau!

And Zuin I know you are addicted my pink water bottle right? Tak apa kalau tak nak ngaku... Alaaa... kalau tidak, tak kan sepanjang masa kau cari botol air tu tak kira siang malam. Kalau saya tak bawa, fuh... kecewa kau dibuatnya! Hahaha... ni tak termasuk dengan gula2 + coklat saya kan? Lagi kamu addicted kan? Hahaha...

Last but not least, will you sit beside me again next year? :)
You said yes and dear... I'm really happy excited about it dear! XD




★► Quote 1
Tuesday, December 14, 2010

I'd much rather be a girl than a boy. Girls can cry, they can wear cute clothes, and they are the first to be rescued off of sinking ships
*right girls? :D*




Monday, December 13, 2010

Assalamualaikum!

Straight to the point... today I will share you some blogging tips! These tips are from my points of view, okay? :)

1. First of all, your blog must have a cool name! :) Be unique and original. Don't copycat! Don't die to be others. For example, my blog name is Perisple... don't you make a blog name Perispleee. Everyone will know that you copy my blog name with a bit alteration *kecuali orang kurang waras je tak perasan*.

2. Cool layout! Oh come on, everyone loves something pretty and beautiful and cool and bla, bla,bla. Pick the right one that you like and everyone might like it too! If you know how to make a blog layout... that is a bonus!

3. Don't use too many widgets. It will slow down your blog to load. Simple is better. Put this in your mind, if you don't like to go to blogs who make you want to slam your PC off to ground, then don't make others to think like that about your blog too.

4. Have a shout box. Some blogs that I visit have no shout box. It's strange because, how do you want to interact with others if you don't have a shout box? Simply make one here at CBox or other free shout box.

5. Customize your shout box! Another common thing that blogger always forget. Don't let your shout box plain and white... make it interesting! So that, every visitors want to drop a comment in that cute box of yours *contoh terbaik, sila lihat shout box A.K! He3*!

6. Make every post as interesting as possible! Yeah, this is quite hard but as long as you have your brain, creativity, imagination.. you can do it! :) Strictly, no copy pasting articles from web. That's so uncool!

7. Last but not least, update always. It's up to your choice. Everyday? Once a week? Once every forth week? Once every month? Or maybe once a year *sah... blog kamu dah mati kalau yang ni!*? It depends on your day and life schedule. If you are a hostel student like me... you can't blogging everyday during school days do you? :)

Till then, see ya :)




Sunday, December 12, 2010

Assalamualaikum all! :) Today I just want to say... I really love Emma Watson! :) She's cute, she's pretty, she's beautiful, she's smart, she's outstanding, she's special, she's awesome, she's cool and she's definitely my idol! I love her sense of fashion and yeah... her acting in Harry Potter films saga. She's totally my cup of girl *jangan fikir bukan2 pula ya? :P*. What I want the most from her features is her shining brunette hair *maaf, saya tak suka rambut lurus* ! Take a look below at her awesome hair *tapi sekrang dia rambut pendek :(*! :) Totally enchanting. Next year on 15th April she's going to be 21. Still young right? :) Like me! Hahaha... :P Owh okay stop joking, till then.. see ya? :)



Credits pictures:




Saturday, December 11, 2010

Assalamualaikum! :)
Okay, gather up everybody... today A.K's want to teach you how to use HTML layout like the one that I'm using now! :D There are few things you need to know about HTML layout.
1. HTML layout is different from usual layout.
2. HTML layout is not suitable to have widgets.
3. You need to have some basic knowledge of HTML.
So these are the things. So are you ready? Here we go! :)

For this tutorial, I'm going to use this layout made by OhFudge and you can download the layout here!
1. If you are using this kind of layout (look picture 1) then you need to revert to Classic layout by going to 'Edit HTML' (still picture 1).
Picture 1
2. Then, scroll until bottom and click 'Revert to Classic Template' (picture 2).
Picture 2
3. Now, you shall have the classic HTML template editor that looks like this (picture 3).
Picture 3
4. Open the text document of the layout that you have downloaded and copy all the HTML (picture 4).
Picture 4
5. Paste it in the HTML editor in picture 3.
6. You are almost done! Take a look at your blog now! It shall look like this (picture 5).
Picture 5
7. Now is the HTML editing part.
8. To change you blog title, edit it here (look picture 6).
Picture 6
9. Scroll down and search these to edit your 'Main' (look picture 7).
Picture 7
10. Scroll down again and search these to edit your profile (look picture 8).
Picture 8
11. Scroll down again and search these to edit your affiliates (look picture 9).
Picture 9
12. Scroll down again and search these to put your Shout box (look picture 10).
Picture 10
13. Scroll down again and take a look at the credits. You are not allowed to edit these but maybe if you want to put something here (like 'This blog is owned by...), just add it. (look picture 11)
Picture 11
14. And that's it... you are done! :) If you want to take a look how's this layout looks like in a real blog... 'click here'!

Thank you for reading my tutorial.
Questions? Drop a comment in my Shoutbox but I prefer you drop a question here at my Formspring! :)

Now... take your time strolling this site to search for a cool layout for your blog! Have FUN! :D *jangan sama dengan A.K sudah lah ya? :)*

P/S: Please do me a favor... don't copy my tutorial, okay? :)




Friday, December 10, 2010

Assalamualaikum.

Hooray! :D
I finally have 100+ followers!
:) So like I promise... Here is the award for my followers! Tadaaa.... Don't be shy to take it and answer the questions that follow yaw? :) Hah, siapa yang belum follow tu.. marilah follow! :D Dapat award tau! :) Just click the link above the Shout box or just click here to follow! *A.K tak pakai widget! :P*
  1. Do you like my blog? :) *mesti sukakan? hu3 :P*
  2. What do you think about my blog? *komen, kutukan, kritikan, etc diterima! :D*
  3. What do you want to say to me? *mesti nak cakap A.K comel kan? :D hehehe..*
  4. Tag this to your 3 friends and tell them in their shoutbox! ;) *terima kasih ya? :)*
Please tell me in the Shoutbox if you have take it ya? :)
Boleh jawab dalam mana2 bahasa yang anda suka, BM, BI, Jawa, Korea, Jepun, etc... mengikut cita rasa empunya! :)
(Click picture for bigger preview)
For your information the picture that I'm using are the characters from Vampire Knight manga!

And then here are some awards for the blogwalkers that stumble into my blog!
Thank you for visiting ya? :) I appreciate it very much.
If my followers want this award and above award... just take them! :)
They are specially made for the blogwalkers!
Everyone can take it! So take it yaw? :D
*penat A.K buat tanda A.K sayang kamu semua wahai blogwalkers! :)*

For your information the picture that I'm using are the characters from La Corda d'Oro manga! I made 2 so they are choices. Just choose which 1 you like! :) *nak 2-2 pun boleh :)*
  1. Is this the first time you are here? :) *datang lah lagi ya? :)*
  2. Do you like my blog? *jangan malu2 cakap suka*
  3. Will you follow my blog? *sudikah anda?*
  4. Tag this to your 3 friends and tell them in their shoutbox! *terima kasih ya? :)*
Please tell me in the Shoutbox if you have take it ya? :)
Boleh jawab dalam mana2 bahasa yang anda suka, BM, BI, Jawa, Korea, Jepun, etc... mengikut cita rasa empunya! :)
(Click pictures for bigger preview)




Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog