Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

Wednesday, February 2, 2011

Click untuk ke blog penganjur! :)
Assalamualaikum again!
I joined another contest again! :D Weeeee...
Sekarang tengah semangat nak join macam2 contest! :P
Let's take a look at the rules! :)
~Mesti wajib follow blog ikha , kalau korang cakap da follow tapi kalau ikha tgk dekat senarai follower ikha tk de nama korang , serta merta ikha buang nama korang... *dah follow dah :)*

~Ambil banner contest ini oke ? *ok*

~Tag 4 orang bloggers . Pastikan bloggers tu tahu yang korang tag dorg.. *baik*

~Blog mestilah kemas.. *kejap, A.K pergi ambil vacuum cleaner nak kemas*

~Oke , jika blog korang bertemakan warna biru , pink , purple , hijau atau apa2 warna tema , korang just buat nama contest tu jadi : Blog Saya Kemas Dan (Pinky , Hijau , Purple , atau tema blog korang lah..)Paham?? Paham?? Paham?? Kalau tak paham tanya kat shoutbox oke.. *A.K punya blog Pink-Yow!*

~Buat entry pasal contest ni... *tengah buat ni! :)*

~Mesti lahh tinggalkan link entry contest korang itu..WAAJIIBBB!!!!!!(kat shoutbox ataupun dekat komen oke??!) *kejap lagi after siap*

~Ikha akan batalkan contest ini serta merta kalau peserta hanya ada kurang daripada 10 orang..Sebab itu ikha suruh korng tag orang.. *baik*

~Tarikh tutup nya ialah pada 1.3.2011 . *kalau ada perubahan ikha akan beritahu..* *ni tarikh birthday A.K taw! :) Tak percaya, cuba tengok profile A.K, so boleh bagi A.K menang lah katakan... hehehe! :D*
Lucky to be tag are:

~ H
~ Shafa
~ Chan
~ Dyg

P/S: Kalau menang, Alhamdulillah. :)




Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog