Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

Wednesday, February 2, 2011


Salam,

see up there guys and gals? And look around. It's a new header + layout... The header it's kinda creepy... Hmmmmm....Yelah... dah lama tak menggunakan skill Photoshop yang ada. Tak apalah... kalau ada masa A.K buat yang lawa lagi! Aduhai, A.K ni busy kalah Perdana Menteri lah katakan! But I love the color scheme. Pink + Yellow. Really nice combination! What do you think? :P


Nak story sikit boleh tak? *ceh, macam nak bergosip*
A.K naik form 5 *tak habis2 lagi....* ni BUSY sangat! Tapi A.K suka jadi F5, senior year lah katakan... Sekali dan takkan boleh repeatnya! Lagi2 bila adik form 1 dan form 4 yang nak masuk 7 Februari ni. Tahniah ya semua yang dapat masuk MRSM Batu Pahat. Kasi gegar Batu Pahat dengan result kita! Ouh tak sabar pula! :) Walaupun kerja rumah still menghantui mimpi indah A.K waktu malam, A.K tetap bersabar! Insyaallah, dapat straight 9 A+ nanti, semua ni akan jadi experience terindah!


Besides that, this is the last year untuk A.K tidur, eat, minum, laugh and etc dengan besties A.K + semua guys and gals dalam batch A.K yang A.K truly sayang. Hampir 5 year together, A.K know almost everyone personalities. Yang sengal, yang cool, yang hot, yang cun, yang comel macam A.K *perasan* yang macho, yang perangai tak boleh blah, yang gelak tak ingat dunia, yang cakap macam tertelan microphone *tidak ditujukan kepada sesiapa... heeee*, yang suka tidur mati dan macam2 lagi 'yang'... Pergh, memori terindah di alam persekolahan! :D Memang A.K saaaaaaaaayang kamu semua sangat2! Nanti dah besar, bila kahwin... jangan lupa jemput tau!

Gambar sebagai penyedap mata sahaja

My classmates this year: Su, Zureen, Laila, Eyka, Gayah, Syra, Farah, Aqliah, Achik, Fatin, Masyit, Tyra, Bearha, Fiqah, Wan, Syahida, Yan, Kamar, Anis, Nazu, Amal, Serai, Rahman, Syed, Tutu, Avatar, Alex, Faris dan Tiger... anda semua memang yang terbaiklah! Bikin hidup A.K di zaman form 5 ni huru hara! Hahahaa... XD Sampai kelas2 sebelah asyik "Shhhhhhh..." jer. Nak buat macam mana, kita semua kan ada microphone dalam mulut kecuali A.K! :D

Dear readers,
appreciate your life especially yang still di alam persekolahan. Time nilah nak ketawa sakan tanpa perlu ingat tentang duit dan tanggungjawab. Yang dah dewasa dan bergelar Encik Suami dan Puan Isteri, jalankan tanggungjwab dengan sebaiknya :) May Allah bless us.

P/S: A.K nak kahwin muda... Amiin!




Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog