Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

Friday, December 12, 2014

Assalamualaikum w.b.t. 



Belajar sistem ini memang appreciate betul sistem perut memerut sendiri ni. Sebagai salah seorang food lover, memang rasa alhamdulillah ya Rabb kerana memberi diri ini kesihatan yang baik dan tidak punya masalah genetik. Tanpa nikmat perut ini, tak dapat den nak appreciate makanan sepenuhnya serta punya bekalan ATP yang mencukupi di winter ini.

Yang buat insaf lagi bila belajar pasal penyakit constipation. Belajar bertapa pentingnya  kena makan sayur tapi erkkkk... di Jordan ni boleh kira pakai jari berapa kali makan sayur dalam masa seminggu (alhamdulillah, ayam/daging halal berlambak di sini). Student Malaysia di US dan UK tengok fast food sampai keluar air liur di sana dan saya di sini sampai rasa nak muak dah makan ayam goreng. Rezeki di negara Islam. Eh tapi pointnya di sini... saya tak makan banyak sayur di sayur walaupun suka sayur dan kedai sayur depan rumah. Do you get what I mean?

Takpelah...jomlah kita pergi makan ayam goreng Popeye. Ada coleslaw what... kira sayur lah tu kan?




Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog