Muslim's medicine
Assalamualaikum w.b.t. and peace be upon you. From my big beautiful warlock brain, welcome to Perisple. You're either in my corner, or you're with the trolls. This is the personal world of Athirah Khairina Khairuddin. A 5th year medical student at Jordan University of Science and Technology so yup, she's in Jordan now. She has many hobbies and won't fit if they are written here. Allah is her God and Muhammad is her prophet. And so that makes her an abid and khalifah. Thank you for stopping by here. Anything to ask you can email me at ak.irarina@yahoo.com :)

Monday, December 22, 2014

Assalamualaikum w.b.t. 


So proud of you my dear lil sis Arissa Khairina for getting Straight A's in PT3.

Alhamdulillah berbaloi semua penat keringat adik akak ni. Hihihi walaupun akak tengok sentiasa never ending homeworks waktu akak balik Malaysia. Eh tak, dari time form 1 lagi akak perati jer Arissa banyak nau kerja rumah! Tapi, bila dapat straight A's gini hilangkan feeling letih sebelum ni?

Bila akak dapat tahu cuma 80 orang dari seluruh Malaysia yang dapat straight lagilah ya Allah... Bangganya akak dengan Arissa! *nangis terharu* :D okay okay nanti akak cari minyak wangi Justin Bieber yang Arissa nak tu kalau Arissa baca post akak ni dan screenshot dan tunjukkan bukti tu pada akak. Hihihi

Tengok rajin tak akak update blog sebab bangga punya pasal? Much love from your sister in Jordan~ 

Di kesempatan ini juga, terima kasih kepada semua guru MRSM Batu Pahat, Johor yang telah mendidik kami berdua adik-beradik hingga berjaya. A round of claps for them.

P/S: Dah fikir belum nak jadi apa Arissa?






Credits
Design by yours truly, A.K with base codes from . Lots of cuteness taken from and and . Smile to the pictures captured by , and . Ahhh... come to my library and books are read together :)
Links
Facebook Twitter Tumblr GoodReads Tagboard +Follow blog